Varkensoesters met tapenade en mozzarella

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Halveer de varkensoesters horizontaal. Bestrijk de helften met de tapenade en leg de mozzarella erop. Leg de helften weer op elkaar en wikkel het vlees in de rauwe ham. Leg de pakketjes naast elkaar in een ovenschaal of braadslede. Leg de plakken courgette met de tomaatjes erbij of schep ze in een aparte schaal. Meng de olijfolie met de knoflook en besprenkel de groenten en het vlees ermee. Zet beide circa 25 minuten in het midden van de oven. Schakel de oven uit en laat nog 10 minuten staan. Kook intussen de tagliatelle. Schep de courgette en tomaatjes door de tagliatelle en leg het vlees erop.
  • 2 In plaats van varkensoesters zijn ribkarbonades die je insnijdt tot een envelopje of naturel schnitzels ook lekker. Vervang de olijventapenade door rode of groene pesto.

Varkensoesters met tapenade en mozzarella is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept