Knapperige wintergroenten met kokos-notencrunch

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Breng een pan met water en zout aan de kook. Maak eerst de crunch en meng alle noten, kokos en suiker door elkaar. Spreid uit over de bakplaaten bestrooi met zout en (chili)peper. Bak circa 30 minuten in het midden van de oven en schep tussendoor een paar keer om. Neem uit de oven en laat afkoelen. Blancheer de wortel en pastinaak circa 3 minuten in het kokende water. Giet af en spoel met koud water. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg alle groenten en de knoflook toe en roerbak circa 5 minuten op middelhoge stand. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Roer de maizena glad met water en voeg dit al roerend toe aan de bouillon tot de saus licht gebonden is. Breng de groenten op smaak met een scheutje ketjap. Schep in een kom en bestrooi met de notencrunch. Lekker met witte rijst.

Knapperige wintergroenten met kokos-notencrunch is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Groene salade met kaassterren en honing-notencrunch
0 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept