Romige pastaschotel met ham

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de boter en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de kruiden en ham toe en bak nog 1 minuut mee. Giet de room erbij en breng aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Klop het ei los met zout en peper. Meng de pasta, bevroren doperwten, het ei, de roomsaus en de helft van de kaas door elkaar in een kom en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin.

Romige pastaschotel met ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept