Pommes duchesse

4
35 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop 1 losgeklopt ei door het basisrecept aardappelpuree (dit recept is te vinden op de website). Schep de puree in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje. Spuit rozetten aardappelpuree op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.

2. Bestrooi voor het bakken met geschaafde amandelen. Pureer 1 kleine gekookte biet en klop door de aardappelpuree. Voeg 1 theelepel kurkuma of 1 eetlepel pesto toe aan de puree.

Pommes duchesse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pommes duchesse
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Goudbruine pommes duchesse
30 min -
Bekijk recept
Pommes duchesse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept