Dadel-vijgenreep met amandelen

4
50 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de dadels en vijgen wellen in heet water. Giet af en maal in een keukenmachine tot een kleverige pasta. Voeg de amandelen en muesli toe. Verwarm de appelstroop met de pindakaas tot een gladde saus. Giet dit bij de dadel-notenpasta en mix kort door elkaar. Smeer het mengsel uit over een stuk bakpapier in een laag van circa 1,5 cm dik. Bestrooi met de pistachenoten. Laat afgedekt in de koelkast in circa 30 minuten stevig worden. Snijd de koek in repen.
  • 2 Dip een uiteinde van de repen in gesmolten witte of pure chocolade.

Dadel-vijgenreep met amandelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Rookvleesrolletje met roomkaas en dadel
20 min-
Bekijk recept
Drie traktaties met chocolade
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Amandelmelksmoothie met peer, dadel en chiazaad
5 min
Bekijk recept