Boerenkaasfondue

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de fonduepan of andere pan met dikke bodem in met de snijkant van de knoflook. Verwarm de wijn tegen de kook aan.
  • 2 Voeg tijdens goed roeren beetje bij beetje de kaas bij de warme wijn zodat de kaas goed smelt. Voeg peper, nootmuskaat en mosterd toe. Meng de maïzena met de kirsch en bind de gesmolten kaasmassa er al roerend mee. Zet de gevulde fonduepan op het rechaud en serveer er de in plakken gesneden broodsoorten bij.

Boerenkaasfondue is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenkaasfondue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkaasfondue
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenkaasfondue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkaasfondue
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept