Viscurry met kabeljauw en koriander

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat diepvrieskabeljauw eerst ontdooien. Dep de vis droog en snijd deze in repen. Pers 1 limoen uit en besprenkel de vis ermee. Snijd de andere limoen in plakjes. Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes. Verhit de olie en fruit hierin de uienringen 2-3 minuten. Schep de knoflook, chilipoeder, kurkuma, gemberpoeder en de helft van de koriander erdoor. Bestrooi de vis met zout en leg op het uienmengsel. Voeg de visbouillon en tomatenblokjes toe en stoof zachtjes 7-8 minuten. Bestrooi de viscurry met de rest van de koriander en garneer met de schijfjes limoen. Lekker met tomatenrijst (zie tip), doperwten en wortel.
  • 2 Maak zelf tomatenrijst door rijst te koken met gezeefde tomaten en groentebouillon.

Viscurry met kabeljauw en koriander is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept