Varkenshaas vindaloo

4
95 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de vleesblokjes met de azijn en specerijen en laat circa 1 uur marineren.
  • 2 Verhit de olie en fruit hierin de ui 7-8 minuten. Voeg de knoflook en gember toe en bak deze 1-2 minuten mee. Schep het gemarineerde vlees, de groene pepers, basterdsuiker, gezeefde tomaten en vleesbouillon erdoor en stoof zachtjes circa 25 minuten. Garneer eventueel met koriander. Lekker met witte rijst en gekruide bloemkool (zie tip).
  • 3 • Kook bloemkoolroosjes in water met 1 theelepel komijnpoeder (djinten), 1 theelepel gemberpoeder (djahé), 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar) en het sap van 1 citroen. • Laat de kardemom eventueel weg.

Varkenshaas vindaloo is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vindaloo-eend
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vindaloo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Vindaloo
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
PORK VINDALOO
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept