Schnitzel met pesto en parmezaan

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Strooi de bloem op een plat bord. Klop de eieren met de pesto los in een diep bord. Meng de geraspte kaas met het paneermeel. Haal de schnitzels eerst door de bloem, daarna door het eimengsel en dan door het kaasmengsel. Zorg ervoor dat het vlees overal goed bedekt is met een paneerlaagje. Verhit de olie en bak de schnitzels hierin in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar. Kook intussen de tortellini beetgaar. Garneer de schnitzels met partjes citroen en basilicum en serveer met de pasta.

Schnitzel met pesto en parmezaan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept