1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Zeef de bloem boven een kom en meng er 1/2 theelepel zout en een snufje peper door. Maak een kuiltje in het midden van de bloem. Klop de eieren, melk en bieslook goed door elkaar en giet dit mengsel in het kuiltje. Meng de bloem geleidelijk door de melk tot er een glad beslag ontstaat. Laat het beslag afgedekt minimaal 30 minuten rusten. Giet het bakproduct in een braadslede of lage ovenschaal en zet de schaal circa 5 minuten in de oven. Prik de saucijsjes in, leg ze in de braadslede en bak 12-14 minuten in de oven. Keer de worstjes af en toe om. Schenk het beslag over de worstjes en bak nog 20-25 minuten in het midden van de oven tot het beslag gaar, goudbruin en mooi gerezen is. Verwarm intussen de witte bonen en serveer ze bij de saucijsjes. Lekker met knapperige paprikareepjes.