1 Klop het ei in een diep bord los met zout en peper. Meng het paneermeel en de cornflakes in een ander diep bord en schep de bloem in een derde bord. Bestrooi de visfilets rondom met zout en peper en wentel ze door de bloem. Haal ze daarna licht door het ei en wentel ze ten slotte door de cornflakes. Druk het laagje goed aan en leg de filets afgedekt in de koelkast. Snijd de bieten en augurken in blokjes en meng met de ui en dille. Roer de mayonaise met de azijn los en schep de dressing door de bieten. Breng de bietensalade op smaak met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin de visfilets in een paar minuten rondom bruin. Serveer de vis met de salade. Garneer eventueel met een partje citroen en wat dille. Lekker met friet.
2 Veel mensen kiezen in een recept met visfilet graag voor kabeljauw. Maar probeer ook eens koolvis: voordeliger geprijsd en net als kabeljauw met lekker stevig visvlees.
Crunchy visfilet met bietensalade is een recept van PLUS