Puntpaprika met bloemkoolcurry en couscous

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bak de sambal 1 minuut mee. Voeg de bloemkool, laos en kokosmelk toe en stoof zachtjes 15-20 minuten. Schep af en toe om. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Schep de couscous met 1 eetlepel peterselie door de gestoofde bloemkool. Vul de paprikahelften met dit mengsel en verdeel de feta en de rest van de peterselie erover.
  • 2 • Vervang de laos door gemberpoeder (djahé) of 3 cm geschilde, geraspte gemberwortel. • Vervang de (helft van de) bloemkool door sperziebonen.

Puntpaprika met bloemkoolcurry en couscous is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept