Boontjessalade met rosbief en kokosdressing

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Verdeel de sla over borden. Meng de sperziebonen met de koriander, rosbief, rode ui en taugé. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade. Bestrooi de salade met ei en bosui.

Boontjessalade met rosbief en kokosdressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteschotel met kokosdressing
10 min, voorbereiden 25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Noedelsalade met kokos-pindadressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met gember-kokosdressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mini-boontjessalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met scampi’s en boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boontjessalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept