Quinoasalade met mango en gebakken feta

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat een beetje afkoelen. Schep de mango, rucola en tomatenreepjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel 2-3 eetlepels van de tomatenolie toe. Verdeel de salade over borden. Snijd de plakken feta 2 keer diagonaal door tot 8 driehoekjes. Haal ze door het ei, daarna door de bloem, daarna weer door het ei en dan door de sesamzaadjes. Verhit de olijfolie en bak hierin de fetadriehoekjes aan beide kanten goudbruin. Leg de gebakken feta op de salade.
  • 2 • Vervang de quinoa door bulgur, couscous of rijst. • Voeg 1 eetlepel kerriepoeder toe aan het kookvocht van de quinoa.

Quinoasalade met mango en gebakken feta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept