1 Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat een beetje afkoelen. Schep de mango, rucola en tomatenreepjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel 2-3 eetlepels van de tomatenolie toe. Verdeel de salade over borden. Snijd de plakken feta 2 keer diagonaal door tot 8 driehoekjes. Haal ze door het ei, daarna door de bloem, daarna weer door het ei en dan door de sesamzaadjes. Verhit de olijfolie en bak hierin de fetadriehoekjes aan beide kanten goudbruin. Leg de gebakken feta op de salade.
2 • Vervang de quinoa door bulgur, couscous of rijst. • Voeg 1 eetlepel kerriepoeder toe aan het kookvocht van de quinoa.
Quinoasalade met mango en gebakken feta is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta