Ham-kaasstrudel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Bestrijk de vellen filodeeg met boter en leg ze op elkaar. Bewaar 2 eetlepels boter voor de bovenkant. Verdeel de geitenkaas erover, breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de amandelen en tijm. Leg de ham erop. Rol het deeg losjes op en leg de rol met de naad aan de onderkant op de bakplaat. Bestrijk de deegrol met de overige boter en bak de strudel in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Maak intussen een salade van de sla, eieren, slasaus en bosui. Snijd de strudel in plakken en serveer met de salade.
  • 2 • Vervang de geitenkaas door feta of roomkaas. • Maak een vegetarische strudel en vervang de ham door bladspinazie uit de diepvries of kort gekookte verse spinazie. Dep de spinazie goed droog.

Ham-kaasstrudel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasstrudel Met Noten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasstrudel
0 min
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept