Marshmallow-paasei

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Zet 275 gram witte chocolade, 150 gram marshmallows of schuimpjes in stukjes en gekleurde spikkels klaar. Laat de chocolade au bain-marie al roerend smelten. Neem de kom van de pan als de chocolade bijna helemaal is gesmolten. Blijf roeren tot de chocolade glad en lauwwarm is en roer de marshmallows erdoorheen. Giet het geheel op een stuk bakpapier. Bestrooi direct met de spikkels en laat opstijven in de diepvries. Steek of snijd er 1 groot ei of enkele kleine ei-vormpjes uit en leg ze op en schaal. Leg er eventueel nog wat marshmallows tussen.

Marshmallow-paasei is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Superkrokant paasei
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes in een muffinvorm
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paasei
10-20 min -
Bekijk recept
Chocolade-paasei
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Doodshoofdlollies
20 min
Bekijk recept
Marshmallow cupcakes 20 stuks
- 10 min -
Bekijk recept
Marshmallow-pannenkoekjes
5 min- Nagerecht
Bekijk recept