1 Meng de olijven, ansjovis, knoflook en de helft van de Provençaalse kruiden. Verdeel dit mengsel over de schnitzels. Rol het vlees op en bind de rolletjes vast met keukengaren of steek vast met prikkers. Bestrooi het vlees met zout en peper. Kook de krieltjes gaar. Verhit de olie en bak hierin de schnitzelrolletjes in 3-4 minuten rondom goudbruin. Voeg de bouillon toe en stoof zachtjes 10-12 minuten. Haal het vlees uit de pan. Giet de kookroom bij het braadvocht en laat iets inkoken. Meng de rest van de kruiden erdoor. Bestrooi de krieltjes met de peterselie en serveer ze bij de schnitzelrolletjes. Lekker met gegrilde courgette of sperziebonen.
2 • Vervang de varkensschnitzels door kip- of kalkoenfilet. • Neem gedroogde tomaten op olie in plaats van ansjovis.
Proven aalse schnitzelrolletjes met peterseliekrieltjes is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes