Zalm met olijven-sinaasappelgremolata

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200oC. Meng de ingrediënten voor de gremolata. Besprenkel de zalmfilets met citroensap en bestrooi met zout en peper. Gaar de zalm afgedekt 7-8 minuten in het midden van de oven (of 3-4 minuten in de mag- netron op 800 Watt). Verdeel de olijven- sinaasappelgremolata over de zalmfilets en besprenkel met de olijfolie. Lekker met tagliatelle en peultjes of spinazie.
  • 2 • Vervang de munt in de gremolata door bladselderij en voeg 3 fijngehakte ansjovisfilets toe. • Deze gremolata is ook lekker over venkel of bloemkool.

Zalm met olijven-sinaasappelgremolata is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergeschotel met sinaasappelgremolata en zalm
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept