1 Verwarm de oven voor op 200oC. Kook de aardappels. Rasp de Parmezaanse kaas met een fijne rasp en maak kleine bergjes kaas op de bakplaat. Bak ze circa 10 minuten in het midden van de oven tot ze gesmolten en licht verkleurd zijn. Laat de kaaswafeltjes buiten de oven afkoelen en krokant worden. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan. Stamp intus- sen de aardappels fijn en maak er met de boter en crème fraîche een romige puree van. Snijd de raapstelen en water- kers grof en schep ze door de warme pu- ree tot ze licht geslonken zijn. Schep de spekjes en het bakvet erdoor en breng op smaak met peper. Serveer de stamp- pot met de kaaswafeltjes. Lekker met gehaktballetjes of gebakken vis.
2 Vervang de raapstelen eventueel door veldsla.
Raapstelenstamppotje met waterkers en kaaswafeltjes is een recept van PLUS