Rabarbercrumble

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200oC. Verwarm de rabarber, sinaasappelsap en -rasp, vanillesuiker en 75 gram suiker en kook zachtjes al roerend circa 5 minuten. Meng de rest van de suiker, de bloem en de noten in een kom. Voeg de boter toe en snijd deze met 2 messen in stukjes. Wrijf met de handen erdoor tot een krui- melig deeg ontstaat. Vul de ovenschaal- tjes voor 3/4 met rabarber. Bestrooi met het kruimeldeeg en zet 25-30 minuten in het midden van de oven tot het deeg goudbruin en gaar is. Serveer met de crème fraîche.
  • 2 Combineer rabarber eens met aardbeien. Kook ze niet mee, maar leg ze onder het kruimeldeeg op de rabarber.

Rabarbercrumble is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept