Gestoomde prei met mosterdvinaigrette en ei

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100oC. Snijd de worteltjes van de prei en verdeel de prei in lange stukken. Stoom de stuk- ken 4-5 minuten in een stoom- mandje boven heet water tot ze zacht zijn. Leg ze naast elkaar in een lage ovenschaal en houd warm in de oven. Pel de eieren en verdeel ze in partjes. Meng de ingrediënten van de vinaigrette en verwarm afgedekt 2 minuten in de mag- netron op 800 Watt tot lauw- warm. Bestrooi de prei met de kappertjes en peterselie. Giet de mosterdvinaigrette er- over en garneer met partjes ei. Lekker met geroosterd brood.
  • 2 • Vervang de kappertjes door gehakte olijven. • Neem 1 eetlepel piccalilly in plaats van mosterd.

Gestoomde prei met mosterdvinaigrette en ei is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept