Spinaziesoep met ei en koriander

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de eieren, hak ze fijn en houd apart. Verhit de arachideolie en fruit hierin de sjalotjes. Voeg de rijst en bouillon toe en breng aan de kook. Laat circa 15 minuten zachtjes koken. Schep de spinazie erdoor en laat deze slinken. Breng op smaak met zout en peper en kook nog 4-5 minuten. Laat iets afkoelen. Roer de kookroom en het citroen- sap erdoor en pureer de soep. Verwarm nog even en serveer in kopjes of borden. Bestrooi met het gehakte ei en de koriander.
  • 2 • Neem 300 gram waterkers of rucola in plaats van spinazie. • Vervang de sjalotjes door 3 lente-/bosuitjes.

Spinaziesoep met ei en koriander is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-spinaziesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen-spinaziesoep met Groninger metworst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept