Risotto met snijbonen en knoflook

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de rijst toe en roerbak kort. Giet wat bouillon erbij en blijf roe- ren tot de rijst de bouillon heeft opgenomen. Giet dan weer wat bouillon erbij en herhaal dit al roe- rend circa 20 minuten tot alle bouillon op is. Verhit de rest van de olie in een andere pan en roerbak de snijbonen. Bak de knoflook en citroenrasp mee tot ze lichtbruin kleuren. Voeg de peterselie toe en breng de snijbonen op smaak met zout, peper en eventueel een paar druppels citroensap. Roer de boter en kaas door de risotto en breng verder op smaak met peper. Serveer de risotto in warme kommen of borden en schep er wat snijbonen op.

Risotto met snijbonen en knoflook is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept