Gemarineerde karbonades met tomaten- sperziebonensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bosui met de rode peper, olijfolie, tijm en honing. Bestrijk de karbona- des met dit mengsel en laat circa 10 minuten intrekken. Kook de sperziebonen voor de salade in 6-7 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Klop de olijfolie, azijn, peterselie, zout en peper tot een dressing. Schep deze dressing met de tomaten door de sperziebonen. Verhit een grill- of koekenpan en rooster hierin de karbonades 5-6 minuten per kant. Keer ze regelmatig om. Serveer de karbonades met de salade. Lekker met pasta met pesto.
  • 2 • Vervang de karbonades door varkens- filetlapjes. • Neem blokjes komkommer in plaats van sperziebonen.

Gemarineerde karbonades met tomaten- sperziebonensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept