Gegratineerde tilapia met pikante saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill op 220oC. Smelt de boter en roer 2 eetlepels limoensap erdoor. Dep de tilapiafilets goed droog en bestrooi rondom met zout en peper. Leg de vis op de bakplaat en giet de botersaus erover. Bak circa 5 minuten in het midden van de oven. Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, de knoflook, peterselie, rode peper en kaas. Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer de vis nog een paar minuten net onder de grill lichtbruin. Lekker met rijst, sperziebonen en mais.

Gegratineerde tilapia met pikante saus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept