1 Kook de haricots verts met zout in 4-5 minuten beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Meng alle slasoorten met de komkommer. Rooster voor de dressing het sesamzaad in een droge, hete koekenpan. Meng met de overige ingrediënten voor de dressing. Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes of blokjes en besprenkel met citroensap. Snijd de radijsjes in plakjes of partjes. Verdeel de gemengde sla over een schaal. Leg daarop de haricots verts, avocado, gerookte kip en radijsjes. Besprenkel met de dressing en garneer met plukjes tuinkers.Het uitgangspunt van dit gerecht is 15-25 personen.
2 • Vervang de gerookte kip door reepjes gebakken kipfilet. • Gebruik in plaats van tuinkers 150 gram alfalfa.
Groene salade met avocado, kip en sinaasappel- sesamdressing is een recept van PLUS