Sorbetijs framboos-sinaasappel

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Pureer 300 gram frambozen en wrijf ze door een zeef om de pitjes te verwijderen. Breng 250 ml sinaasappelsap, 250 ml mineraalwater en 75 gram suiker aan de kook en roer tot de suiker is gesmolten. Giet het suikersiroopmengsel bij de frambozenpuree. Vul de vormpjes en vries in.

Sorbetijs framboos-sinaasappel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado met mango
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept