Sorbetijs blauwe bessen-citroen

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Breng 100 gram suiker met 125 ml water aan de kook en roer tot de suiker is gesmolten. Laat de siroop wat afkoelen. Voeg 1 theelepel citroenrasp en 1 eetlepel citroensap, 300 gram blauwe bessen en een snufje zout toe en pureer. Vul de ijsvormpjes voor 3/4 met het fruitmengsel en zet ze zonder stokjes 1 uur in de diepvries. Verdeel 100 gram blauwe bessen erover. Roer met een spies of satéprikker zodat de bessen verspreid worden en vries verder met de stokjes erin.

Sorbetijs blauwe bessen-citroen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado met mango
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept