Pannenkoeken schuimsouffl

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 150oC. Maak de helft van het basisrecept en bak hiervan 4 iets dikkere pannenkoeken. Breng het beslag eventueel op smaak met vanillesuiker, kaneelpoeder, cacaopoeder of gemalen kokos. Klop voor de schuimvulling 3 eiwitten stijf met 1 eetlepel suiker. Schep 1 eetlepel frambozen- of abrikozenjam op elke pannenkoek en verdeel het eiwitschuim erover. Vouw de pannenkoeken dubbel en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Laat de pannenkoeken in de oven in circa 30 minuten souffleren. Bestuif ze met poedersuiker en garneer met mooi zacht fruit, zoals frambozen en aardbeien.

Pannenkoeken schuimsouffl is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept