Bereiding 1. Maak (voor circa 10 personen) 2 keer het basisrecept en bak hiervan circa 20 middelgrote (24 cm Ø) pannenkoeken. Laat een koekenpan met antiaanbaklaag eerst goed heet worden en smeer de rand van de pan steeds in met een kwastje boter. Zo krijgen de pannenkoeken lekker knapperige randen. Laat de pannenkoeken uitgespreid op een bakplaat afkoelen. Klop voor de vulling 500 ml slagroom stijf met 3 eetlepels fijne suiker en 1 zakje vanillesuiker. Zet in de koelkast om op te stijven. Klop 3 eiwitten met 2 eetlepels fijne suiker of poedersuiker glanzend en stevig. Prak 150 gram frambozen fijn met een paar druppels citroensap. Schep de frambozen voorzichtig door de slagroom en schep als laatste de eiwitten voorzichtig door de room tot een luchtige mousse. Laat nog circa 15 minuten rusten in de koelkast. Leg de eerste pannenkoek op een plat bord. Schep hier voorzichtig een paar toefjes frambozenmousse op. Bestuif royaal met poedersuiker en leg er een paar verse frambozen op. Dek af met de volgende pannenkoek. Vervolg deze stappen tot de laatste pannenkoek. Bestuif vlak voor het serveren alleen de bovenste pannenkoek met poedersuiker en decoreer met frambozen en besjes.
2. Je kunt deze pannenkoekentaart ook vullen met een chocolademousse. Decoreer hem dan met bessen, frambozen en chocoladekrullen.