Bosvruchten quot;Frizzante quot;

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 100 ml Crevino rosé of wit door de bosvruchtenjam tot een coulis. Maak de aardbeien schoon en leg 4 aardbeien met kroontjes apart.
  • 2 Verdeel de coulis als een spiegeltje over de diepe borden. Schik daarop de bosvruchten met de aardbeien. Maal een vleugje peper over de vruchten. Leg er een bol ijs bij en garneer met munt of citroen. Leg in ieder cocktailglas een aardbei of snijd de aardbei in en steek deze aan de glasrand. Schenk de Crevino in de glazen en serveer deze bij het dessert.

Bosvruchten quot;Frizzante quot; is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept