Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar. Verwarm de bevroren spinazie à la crème in een pan op middelhoge stand en roer regelmatig door. Verhit intussen de boter en bak de volkoren vissticks 5-8 minuten op middelhoge stand. Draai de vissticks regelmatig om. Serveer de vissticks met de spinazie en aardappels.

Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Iglo Ijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
pangasius op thaise wijze met spinazie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
macaroni spinazie mozzarella schotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
KABELJAUW MET SPEK , BLADSPINAZIE EN BIESLOOKROOM.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept