Kipsat met ananas van Verstegen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de satéstokjes in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen. Meng de kipfilet met de chilisaus en laat even intrekken. Rijg de kipblokjes om en om met de ananas aan de satéstokjes. Verhit de olie en rooster hierin de satétjes 3-4 minuten per kant. Keer regelmatig om. Verwarm intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kipsaté met de satésaus en bestrooi met gehakte pinda’s.
  • 2 De satésaus is ook lekker bij geroosterde groentespiesjes met partjes rode ui, stukjes gele paprika, cherry-/kerstomaatjes en blokjes courgette.

Kipsat met ananas van Verstegen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-venkelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Satébroodjes met ijsbergsla
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept