Almhof limoen-aardbei-kwarkgratin

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200oC. Besprenkel de aardbeien met balsamicoazijn. Roer de vanillesuiker door de kwark. Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf met een snufje zout en strooi de poedersuiker er tijdens het kloppen door. Spatel de eiwitten luchtig door de kwark. Verdeel de aardbeien over de ovenschaaltjes. Schep het kwarkmengsel erop en zet de schaaltjes 8-10 minuten in het midden van de oven. Serveer de gratin naar smaak warm of koud.
  • 2 • Vervang de aardbeien door gemengde bosvruchten. • Gebruik honing in plaats van balsamicoazijn.

Almhof limoen-aardbei-kwarkgratin is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Roomyoghurt Met Banaan
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchten- Vanilleyoghurt Met Geroosterde Kokos
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kipragout met ham en een romige kaassaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbei triffel
0 min
Bekijk recept