Biefstuk met blauwe kaas en sjalotten-portsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de biefstukken met zout en peper en omwikkel ze aan de smalle kant met de parmaham. Verhit 2 eetlepels olie en de boter en bak hierin het vlees goudbruin. Bak het vlees 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken biefstuk. Schep het vlees uit de pan. Dek af met aluminiumfolie en laat even rusten. Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en fruit hierin de sjalot- ten. Blus af met de port. Voeg de bouillon toe en stoof 3-4 minuten. Roer de jam en rozemarijn erdoor. Leg een blokje blauwe kaas op de biefstuk en serveer met de sjalottensaus. Lekker met aardappelpuree en geroosterde groenten (courgette, paprika en trostomaatjes).

Biefstuk met blauwe kaas en sjalotten-portsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept