Tacobakjes met snijbonensalade

8
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bonen in circa 6 minuten gaar. Voeg na circa 3 minuten de doperwten toe. Neem de pan van de warmtebron. Voeg de mais toe, giet af en spoel onder koud water. Klop een dressing van olie, azijn en ui. Breng op smaak met zout en peper en meng door de bonen. Verwarm de oven voor op 180oC. Bevochtig de tortilla’s met wat water en steek er 8 rondjes van circa 8 cm Ø uit (de restjes kun je gebruiken voor de homemade tacochips). Bestrijk ze dun met olie en druk ze in de holtes van de muffinvorm. Bak de tacobakjes in de oven goudbruin en laat ze helemaal afkoelen. Bestrijk de bodem met een beetje roomkaas en vul met de bonensalade. Garneer met plakjes radijs.

Tacobakjes met snijbonensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse snijbonensalade met gegrilde tofu
30 min-
Bekijk recept
Snijbonensalade met geitenkaas
10 min
Bekijk recept
Snijbonensalade met hazelnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse snijbonensalade met varkenshaas & wasabibollen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderchili
Bekijk recept
Hertenchili
Bekijk recept
Hertenchili
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Runderchili
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept