Toastje met geroosterde gele paprika en bieslookpesto

8
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de boterhammen en steek uit elke snee 4 vormpjes. Verwarm de ovengrill voor en leg de stukken paprika op een bakplaat. Rooster de paprika’s tot het vel er zwartgeblakerd uitziet. Leg in een kom, dek af met folie en laat circa 10 minuten staan. Wrijf het vel van de paprika’s eraf in een kom met koud water en snijd het vruchtvlees in brede repen. Schep om met 1 eetlepel olie en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de bieslook, peterselie, 3 eetlepels olijfolie, citroenrasp, knoflook, cashewnoten en kaas tot een dikke pesto. Beleg de toastjes met de paprika en wat bieslookpesto. Garneer met sprietjes bieslook.

Toastje met geroosterde gele paprika en bieslookpesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje warm vlees met bieslookpesto
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haricots verts in rauwe ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beschuitbol gevuld met ei
15 min
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gezonde eiersalade
Bekijk recept
Rijsttoast met kokoskip
15 min Snack
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min Snack
Bekijk recept
Haringpincho
15 min Snack
Bekijk recept