1 Wrijf de bloem met de boter, suiker en citrusrasp tot een kruimelig deeg. Klop de eidooier los met het citrussap en kneed dit door de kruimels tot een soepel deeg. Bekleed een ingevette taartvorm met het deeg, prik er gaatjes in met een vork en laat in de koelkast opstijven. Verwarm de oven op 180°C. Breng de bosvruchten met de suiker aan de kook en klop de maïzena los met wat water. Roer beetje bij beetje het maïzenapapje door de bosvruchten en kook nog een paar minuten tot de saus is ingedikt. Laat afkoelen. Bak de deegvorm met een blinde vulling in 20 minuten gaar. Neem de vulling uit de vorm en bak nog eens in 10 minuten goudbruin. Laat enigszins afkoelen en giet dan de bosvruchtenvulling erin. Laat geheel afkoelen op kamertemperatuur en zet dan in de koelkast om op te stijven. Klop de mascarpone los met de slagroom en honing naar smaak en serveer dit bij de taart.
2 U kunt de taart ook vullen met een blikje vlaaivulling.