Daube de boeuf aux olives

8
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter en olie in een braadpan en bak hierin de sukade aan. Voeg het spek, de schenkel, wortel, sjalot, knoflook, tijm en laurier toe. Breng op smaak met zout en peper en smoor circa 30 minuten op een lage stand. Verwarm de wijn met de kruidnagels en sinaasappelschil en laat even trekken. Voeg toe aan het vlees en laat circa 2,5 uur sudderen op een lage stand. Voeg circa 30 minuten voor het einde van de stooftijd de olijven toe. Verwijder voor het serveren de laurier, kruidnagels en sinaasappelschil.

Daube de boeuf aux olives is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s gefrituurde sardienen gevuld met tapenade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco Salad
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Daube à la provençale
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvlees-daube
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daube De Boeuf.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf En Daube
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept