Ricotta met pistache en frambozen

4
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de koekkruimels met de boter. Verdeel het koekmengsel over 4 glaasjes en druk iets aan met de achterkant van een vochtig lepeltje. Meng de ricotta met de vanillesuiker, yoghurt en honing. Verdeel dit mengsel over de glaasjes. Week de gelatine in koud water. Houd enkele frambozen apart om te garneren. Verwarm de rest van de frambozen met de suiker en 1 eetlepel water. Knijp de gelatine uit en roer deze door de warme frambozen. Laat een beetje afkoelen. Rooster de pistachenoten en zet ze apart. Verdeel het frambozenmengsel over de ricotta en laat de desserts minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Garneer voor het serveren met de overige frambozen en pistachenoten.
  • 2 • Vervang de frambozen door bramen. • Neem kwark in plaats van yoghurt.

Ricotta met pistache en frambozen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept