Bouillon met mihoen, shiitake en bosui

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook. Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en giet af. Verdeel over 4 kommen. Verwarm de olie en bak de shiitakes op hoge stand heel kort bruin. Voeg de bosui toe en schep even om. Verdeel dit over de 4 kommen en giet de kokende bouillon erover.

Bouillon met mihoen, shiitake en bosui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept