Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten. Meng de hamreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee. Kook de tagliatelle. Schep de radicchio door de sjalotjes met ham. Voeg de gorgonzola toe en laat de kaas smelten. Schep de tomaten en tagliatelle erdoor en verwarm circa 2 minuten. Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.
  • 2 • Vervang radicchio door reepjes witlof of ijsbergsla. • Neem gehalveerde cherry-/ kerstomaatjes in plaats van gedroogde tomaten.

Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept