Kaastortellini met spinazie en amandel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper. Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.
  • 2 • Rooster, voor een sterkere smaak, de amandelen voor het pureren in een droge, hete koekenpan. • Besprenkel de pasta voor het serveren met een beetje notenolie.

Kaastortellini met spinazie en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Preisoep met kaastortellini
20 min-
Bekijk recept
Uiensoep Met Kaastortellini En Champignons
30-60 min -
Bekijk recept
Kaastortellini met kerstomaatjes, olijfolie en verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heerlijke Franse Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept