Pizza met asperges, ansjovis en spinaziepesto

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200oC. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en blancheer hierin de groene asperges 2 minuten. Giet ze af en spoel onder koud water. Snijd ze eventueel in gelijke stukken. Rol het deeg dun uit en bekleed de bakplaat ermee (of maak 2 kleinere pizza’s op 2 bakplaten). Bestrijk het deeg met olijfolie en verdeel de asperges, ui, ansjovis en olijven erover. Verdeel de mozzarella erover en maal er wat peper over. Bak de pizza 15-20 minuten onder in de oven. Verdeel royaal pesto over de pizza en bak nog circa 5 minuten verder. Lekker met geroosterde tomaatjes.

Pizza met asperges, ansjovis en spinaziepesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met spinaziepesto en walnoten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forelfilet met pasta en spinaziepesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pizza met tomaatjes, parmaham en spinaziepesto
26 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane sandwichbolletjes met geitenkaas en pesto
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept