Bruschette - Tonijn

10
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Bak schuin gesneden plakjes ciabatta in wat olijfolie aan beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met grof zeezout. Beleg met je gekozen topping als het brood is afgekoeld tot lauwwarm. Maak de topping(s) van tevoren, zodat je de bruschette lauwwarm kunt serveren. Meng uitgelekte tonijn met mayonaise, citroensap en -rasp, kappertjes en fijngesnipperde rode ui. Breng op smaak met zout en peper of chilipepervlokken. Garneer de bruschette met fijn- gehakte zwarte olijven.

2. Ook lekker: een topping van mascarpone met reepjes parmaham of een topping van ricotta, rucola, parmezaan en pijnboompitjes.

Bruschette - Tonijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept