Asperge-broccolirisotto met noten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Verhit de olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook 2-3 minuten. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glazig zijn. Giet de wijn erbij en roer tot deze is opgenomen. Voeg de bouillon in gedeelten toe. Voeg pas nieuwe bouillon toe als de rijst alle bouillon heeft opgenomen. Kook de asperges en broccoli intussen 2-3 minuten, giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Schep de walnoten, asperges, broccoli, boter en de helft van de Parmezaanse kaas door de risotto en warm 1-2 minuten door. Serveer met de rest van de kaas.
  • 2 Vervang de walnoten door amandelen of hazelnoten.

Asperge-broccolirisotto met noten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept