Bistecca ai ferri con gorgonzola (gegrilde biefstuk met gorgonzola)

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem het vlees circa 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast. Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met zout en peper. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi rondom met de basilicum. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel de gorgonzola in 4 gelijke stukken. Verwarm de borden voor in de oven op 100ºC. Verhit een grillpan en rooster het vlees om en om op een hoge stand rosé. Leg de biefstukken op de warme borden en leg een stukje gorgonzola op het vlees. Bestrooi met de rucola en pijnboompitten en serveer direct.

Bistecca ai ferri con gorgonzola (gegrilde biefstuk met gorgonzola) is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Bistecca ai ferri con conchiglioni al pesto di broccoli (schelpenpasta met broccolipesto en runder entrecote)
45 min-
Bekijk recept
Ribeye met pancetta en tuinerwten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara con bistecca e tartuffo (pasta carbonara met biefstuk en truffel)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bistecca alla fiorentina
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept