Pane con tapenade - Geroosterde paprika

15
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Rooster 25 gram blanke, grof gehakte amandelen in een koekenpan en laat afkoe- len. Laat 1 pot geroosterde paprika’s uitlekken. Spoel af en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de paprika met de amandelen, 2 teentjes knoflook en 2 eetlepels olijfolie extra vergine. Breng op smaak met zout en chilipepervlokken.

Pane con tapenade - Geroosterde paprika is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribollita (dubbelgekookte soep)
2u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodlolly's met hagelslag en anijsboter
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Italiaans vispotje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept