Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

10
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie. Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin. Neem uit de oven en laat afkoelen. Snijd 2 gegrilde paprika’s uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken. Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Insalate - Witte bonen met sardientjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Insalate Caprese
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Insalate Di Frutti Di Mare
0-10 min -
Bekijk recept