Bouillon met

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vul de vleesfond met water aan tot 1,2 liter. Kook de haricots verts 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Verwarm de bouillon met de peterselie of bladselderij.
  • 2 Giet de hete bouillon in de theepot en zet deze op een rechaud op tafel. Doe alle andere ingrediënten in afzonderlijke bakjes en zet ze eromheen. Schenk de bouillon in uw bord en voeg zelf de ingrediënten toe. Maak zo uw eigen soep!

Bouillon met is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept